Loading...
Partners2016-12-04T19:49:52+00:00

Partners van Inspiratienetwerk TijdVoorActie

….samenwerken aan een gemeenschappelijk doel

‘Een samenleving waarin mensen naar elkaar omzien’. Dat is een verlangen en doel van jongeren in Nederland. Het is een gemeenschappelijk doel van veel mensen in de samenleving. En een doel van organisaties, instellingen, bedrijven en kerken. Netwerk TijdVoorActie inspireert, motiveert en geeft hier inhoud aan. Word ook partner van dit gezamenlijke doel. Doet u of jij mee?

Ambassadeurs

…je leven delen is een levensstijl

Als ambassadeur draag je bij aan het verlangen naar een samenleving waarin mensen naar elkaar omzien. Je inspireert, motiveert en stimuleert jongeren in je omgeving om dit verlangen vorm te geven. Je deelt je leven met anderen of hebt het verlangen om hier mee bezig te zijn. Het gaat om de gewone dingen van iedere dag, vanuit liefde en met oog voor de mensen om je heen. Je leven delen en samenleven gaat verder dan een actie of een project, het is een levensstijl. Ook voor jou? Meld je aan en wordt ambassadeur!

Onze sponsors

…dragen bij aan de missie door een financiële ondersteuning of in natura.

Alle verbindingen in het netwerk beginnen bij de betrokkenheid op de missie van een samenleving waarin mensen naar elkaar omzien. Bedrijven, organisaties en instellingen dragen door hun sponsoring bij aan het inspiratienetwerk. Hierdoor helpen zij mee met de realisatie van de missie. Sponsoring kan door een financiële ondersteuning of in natura. Sponsors zijn zichtbaar via de website van het inspiratienetwerk. Wilt u bijdragen aan de missie door sponsor te worden?

Neem Vandaag Nog Contact Op