Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Van vrijdagavond 10 november t/m 17 november 2017 organiseert Inspiratienetwerk TijdVoorActie in samenwerking met reisorganisatie Historizon voor de vierde keer een inspiratiereis naar Engeland. Een reis die in voorgaande veel indrukte maakte en geïnspireerde jongeren terug naar Nederland bracht.

We worden meegenomen door de steden Londen, Sheffield en Manchester. Tijdens de reis besteden we veel aandacht aan sociale initiatieven. We gaan op bezoek bij organisaties, missional communities en individuen die in (achterstands-) buurten zich inzetten voor hun medemens. Een van deze organisaties is Boaz Trust waar we mensen ontmoeten die jarenlange ervaring hebben met de opvang van vluchtelingen. We leren van hun hart en missie voor de plaats waar zij wonen.

Daarnaast wordt je geïnspireerd door de verhalen over mensen die verschil maakten in levens van vele medemensen. We staan o.a. stil bij William Booth en William Wilberforce. Hun keuzes hebben invloed tot vandaag de dag.

Onderweg komen we heerlijk tot rust op een bijzondere en natuurrijke locatie in het Peak District. We denken met elkaar na over de samenleving en je plek daarin. Wat kan jij betekenen in de buurt waar je woont en hoe kan je daar concreet vorm aan geven? Door zowel onderlinge gesprekken, als gesprekken in groepsverband, gaan we met elkaar op zoek.

De inspiratiereis naar Engeland is een reis waarbij verrassende ontmoetingen en historische gebeurtenissen worden afgewisseld met bezoeken aan prachtige locaties en onvergetelijke belevenissen.

Klik hier om het gehele reisprogramma in te zien.

 

Reisinformatie en aanmelden
Datum: 10 november t/m 17 november 2017 • Doelgroep: 18-35 jaar
Verzamellocatie/tijdstip: Ede-Wageningen: einde avond • Prijs: € 599,- p.p.

Inclusief: Vervoer luxe busjes (of touringcar) en overtochten, vijf overnachtingen in hostels (4 persoonskamers), overnachting aan boord van de Pride of Rotterdam, ontbijt, lunches, diners, toegangen en bezoeken.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een inschrijfformulier aan te vragen via inspiratienetwerk@tijdvooractie.nl/info@historizon.nl, 06-25494056/088-6360200 of door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Als wij het formulier retour ontvangen is je inschrijving definitief. Deze reis gaat door bij voldoende deelname.